Tippekupong lørdag. Foto NTB scanpix.
Del saken

Det er helg og på tide å analysere kampene på tippekupongen. Her er tipsene du bør følge.

Liverpool — Arsenal (H-U)

Kampene mellom disse to er alltid vanskelig å spå. Men siden Liverpool har hjemmebanefordel blir de favoritter. De har åpnet med to seire i ligaen og ser ut til å være like sterke som i fjor. Arsenal sine glansdager er forbi. Etter at de flyttet fra mektige Highbury til bibliotek-stemningen på Emirates har det bare gått en vei – nedover. Det beste de kan klare er uavgjort, men hjemmeseier er mest sannsynlig.

Manchester United — Crystal Palace (H)

United er mye bedre enn i fjor og har vist gode takter de to første kampene. Etter at de solgte elendige Lukaku, har de som spiller på topp fått tilbake troen på å skåre mål. Palace med 1 uangjort og ett tap de to første kampene. Dette tar Man Utd. H.

Wolverhampton Wanderers — Burnley (H)

Wolves har åpnet med to uavgjort. Gjorde det bra da de slo Torino i EL-kvallik torsdag. Vi går for hjemmeseier.

Brighton & Hove Albion — Southampton (U)

Lokaloppgjør på sørkysten. Southampton var uhelige som ikke fikk poeng mot Liverpool i forrige kamp. Brighton har åpnet bra med en seier og en uavgjort. Det kommer til å ende uavgjort også her.

Watford — West Ham United (B)

To lag som slipper inn mye mål. To dårlige lag. Vanskelig å tippe, men vi går for en frekk borteseier.

Sheffield United — Leicester City (B)

Nyopprykkede Sheff Utd har gjort det bra. Har åpnet med en uavgjort og en seier. Møter Leicester som rundspilte Chelsea i forrige kamp på Stamford Bridge. James Maddison hos Leicester er en glimrende spiller og han blir avgjørende her nå bortelaget tar med seg tre poeng hjem. B!

Stoke City—Leeds United (B)

Topplaget Leeds møter bunnlaget Stoke som står uten seier på de fire første kampene i Championship. Leeds blir for sterke. Soleklar B!

Blackburn Rovers — Cardiff City (U)

Vanskelig kamp å tippe. To kjedelige lag. Da blir det uavgjort.

Fulham — Nottingham Forest (B)

Fulham er gode som førstedivisjonslag. Det er der de hører hjemme. Jeg liker Forest og mener de fortjener Premier League. Derfor blir det borteseier.

Charlton Athletic — Brentford (H)

Lokaloppgjør i London. Charlton har åpnet bra og i denne kampen knuser til Brentford. Soleklar H.

Queens Park Rangers — Wigan Athletic (H)

Elendige Wigan ble som forventet altfor små mot mektige Leeds forrige helg. Er et kjedelig lag og her satser vi på at QPR seirer. H.

Hull City — Bristol City (H-U-B)

Vanskelig kamp å tippe. Styr unna og gjør en helgardering.