Halle Berry. Foto: Scanpix
Del saken

Den anerkjente filmstjernen Halle Berry (53) opplevde hets mot sine barn da hun bestemte seg for å dele en video av hvordan livet i karantene går for henne og barna.

Da den tidligere Bond-piken delte en video av sin seks år gamle sønn, som gikk rundt i huset med høyhælte støvletter, nølte ikke nettrollene med å slå til i kommentarfeltet, skriver Se og Hør.

 

Flere kommenterte at den lille gutten ikke burde kle seg sånn, og at man ikke burde leke med kjønnsroller på denne måten.

Superstjernen valgte å svare en bruker i kommentarfeltet, og skrev at dette bare er «harmløs moro», og at de «bare prøver å overleve denne rare tiden».

Derimot var det en annen bruker som prøvde å vise forståelse, ved å omtale sønnen som «henne». Men Halle Berry forsikrer brukeren om at det var bare for gøy.

Halle Berry tok seg tid til å svare flere i kommentarfeltet. Foto: Skjermdump

«Vel, han er en gutt og han koser seg maks. Han prøver å takle dette så godt han kan. Latter hjelper oss masse akkurat nå», skriver hun.

Selv om Berry nå har valgt å dele et glimt av livet med barna under karantene, er det ytterst uvanlig til henne å være.

– Det har virkelig vært vanskelig. Jeg liker ikke å vise frem barna mine veldig mye, men jeg vet jo at folk er her for meg om dem, og da vil jeg gjerne inkludere barna. Men, det er en hårfin balanse mellom å utnytte barna og å legge ut bilde. Jeg vil beskytte dem, så derfor la jeg bare ut halve ansiktet hans, har Berry uttalt tidligere til Extra.

Berry har to barn – sønnen Maceo Robert Martinez (6) med Olivier Martinez (54) og datteren Nahla Ariela Aubry (12) med Gabriel Aubry (43).