Gwyneth Paltrow på Golden Globe Awards 5. januar 2020. Nå lanserer hun duftlys som lukter vagina. REUTERS/Mario Anzuoni
Del saken

Gwyneth Paltrow lanserer hun sitt nye stearinlys «Smells Like My Vagina».

Duftlyset er allerede utsolgt på nettsiden til merkevaren hennes, Goop, skriver Nettavisen. De har hentet saken fra den britiske nettavisen Metro.

På hjemmesiden beskrives duftlyset slik:

– Dette lyset er laget av geranium, sitrusaktig bergamott og sedertre, sammen med Damask-rose og ambrettefrø som minner om fantasi, forførelse og en sofistikert varme.

 

Skjermdump Goop hjemmeside

Prisen for duftlyset med den svært spesielle duften er 75 dollar. Det hele startet som en spøk mellom parfymemaker Douglas Little og Gwyneth Paltrow.

Hele opplaget ble visstnok utsolgt på noen timer. Nå er det opprettet venteliste for folk som ønsker å kjøpe lyset når Goop får produsert flere.

Les også: Ikke bruk elektrisk tannbørste til masturbasjon

Paltrow er kjent fra en rekke store Hollywood-filmer, blant annet i rollen som kjæresten til Iron Man. Hennes store gjennombrudd kom med filmen Shakespeare in Love fra 1998, hvor Paltrow vant Oscar for beste kvinnelige hovedrolle. Hun var tidligere gift med vokalisten i Cold Play, Chris Martin.

Xstra har tidligere skrevet om Paltrow og Goop, og den gangen handlet det om at de anbefalte kvinner å putte jade egg i vagina.