Og om du bare ligger slik når han kommer hjem fra jobb, er dagen reddet og du får beholde han en dag til. Illustrasjonsfoto: Pixabay
Del saken
  • 202
  •  
  •  

Hvis du først har skaffet deg en mann du vil ha, må du huske på følgende hvis du vil beholde ham.

Husk å holde ham fornøyd. Altfor mange kvinner synes å tro at det å plage, mase på og kritisere mannen sin skulle være et bidrag til et langvarig forhold. Men det er feil.

En fornøyd mann er ikke bare bra for ham, det er bra for deg også. Derfor er det viktig at du ikke blir irritert og frustrert. I det minste ikke synlig. Hold det heller inne og klag på ham til venninnene dine i stedet.

Mannen din har sannsynligvis ikke lyst til å være så mye sammen med deg som du har med ham. Det må du ta hensyn til. Gi ham tid for seg selv. Foreslå gjerne at han skal ta noen øl med venner eller dra på hytta alene. Da slipper han å spørre om lov. Vær smilende og hyggelig når han kommer hjem og ikke før et «regnskap» på hva han og du gjør og bidrar med.

Det kan hende han har lyst på sex oftere enn deg. Du trenger ikke nødvendigvis ha samleie med ham hver gang,  men du kan tilby å suge ham i stedet. Det er kanskje nettopp det han vil.

Hvis dere har barn, anbefaler jeg at du tar mesteparten av jobben med det. Noen menn liker å være med barn, men de fleste synes det er et ork.

Til slutt er det en fordel å kunne lage god og variert mat og la ham spise den foran tv’en. Ikke forvent at han skal gi deg oppmerksomhet eller høre på alt du har opplevd eller hvor «dumme» alle andre er.

Oppfyller du disse tingene og i tillegg holder deg slank og fin, er det store muligheter for at mannen din synes han har gjort et varp og ikke vil miste deg for enhver pris.

Du har altså fått den kontrollen på ham som du mest av alt ønsker deg, men som de færreste kvinner klarer.

Lykke til med forholdet.

Annonser
  • 202
  •  
  •