Del saken

Kvinner er lunefulle vesener som stort sett taper seg med årene.

Det bør derfor vurderes nøye om de er verdt å holde på. Men noen menn har vært heldige og funnet kvinner som de gjerne vil holde sammen med lenge. I så fall er det noen råd man bør følge.

For det første trenger de fleste kvinner å føle seg elsket og verdsatt. De vil derfor gjerne ha oppmerksomhet. Stort sett er de fornøyd om du lytter til dem. Men du må gjøre det troverdig og helst huske hva de har sagt tidligere. Hvis du klarer å stille dem spørsmål basert på noe de har sagt før, vil hun bli tilfredsstilt.

Små gaver nå og da kan høres banalt ut, men det virker. Du bør også foreslå ting hun liker. Kanskje se noe på tv sammen med henne uansett hvor kjedelig du synes det er. Lindmo og Skavlan er gjerne populært.

De fleste kvinner glemmer fort gester du nettopp har gjort eller de venner seg til det. Dermed må du gjerne eskalere for at de skal sette pris på det. Slike kvinner er kanskje ikke mye å samle på, men det er uansett verdt å ikke gi altfor mye tidlig i forholdet. Det får du svi for senere.

De seksuelle behovene hos kvinner varierer veldig. Men de fleste ønsker litt villskap og begjær. Trolig fordi de leser sin egen attraktivitet på mannens interesse. Klå derfor på henne og virk kåt så ofte du kan. Det betyr ikke nødvendigvis at du må fullføre et samleie.

Har dere barn sammen, må du være snill og oppmerksom mot dem. Selvfølgelig for deres del, men kvinnen vil nødig bytte ut en god far.

Det hjelper også veldig om du har god råd, har en lederstilling og ikke lukter vondt.