Skjermdump fra Daily Mail.
Del saken

Australske Jodi Rose giftet seg med Le Pont du Diable, i Ceret, den sørlige delen av Frankrike i 2013. Hva som er så spesielt med det? Brudgommen var en bro!

Ja du leste riktig. Rose ble så forelsket i steinstrukturen fra det 14 århundre under en reise i Frankrike at hun bestemte seg for å gifte seg med «det». Fru Rose sa at bryllupet «føltes fantastisk» og begge har bryllupsring.

Rose, som er fra Sydney i Australia giftet seg altså med en steinbro som oversatt fra fransk betyr noe sånt som «Djevelens bro». Det var 14 gjester til stedet under «bryllupet» og vielsen ble foretatt av ordføreren i den lille nærliggende landsbyen Saint-Jean-de-Fos.

–«Han» får meg til å føle nærhet til jorden og får meg til å roe ned de ellers nomadiske genene jeg har, sier Rose til Daily Mail.

– «Han» forstår at jeg også elsker andre broer – og menn. Djevelbroen er alt jeg ønsker meg av en ektemann – stødig, trofast, snill og vakker, avslutter Rose som snakket med Sunday Night i forbindelse med en historie om mennesker med synaesthesia, en sykdom hvor mennesker assosierer objekter med personlighet og kjønn.