Gaute Grøtta Grav sier han allerede har fått interessante tilbud om nye prosjekter, både i TV 2 og andre steder. Her er han fotografert under TV 2s høstlansering i 2014. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixscanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

Etter 13 sesonger og over 500 programmer slutter Gaute Grøtta Grav som programleder for TV 2-programmet Farmen.

– Etter 15 år med Farmen og Farmen-Kjendis har jeg bestemt meg: Jeg slutter med Farmen nå og gleder meg til å jobbe med andre prosjekter fremover, sier han i en pressemelding.

Grøtta Grav sier han allerede har fått interessante tilbud om nye prosjekter, både i TV 2 og andre steder.

– Dette er en beslutning som jeg har tenkt mye på, og nå som de mest involverte er informert, føles det mest av alt befriende for min del. Fremover kan jeg si ja til ting jeg tidligere har måttet takke nei til på grunn av Farmen-opptak, og det er en hyggelig bonus, sier han.

Det er foreløpiikke klart hvem som skal ta over programlederjobben.

  •  
  •  
  •