Jørgine Vasstrand "Funkygine". Foto: Espen Solli / Tv2
Del saken

Til høsten er «Funkygine» igjen aktuell på TV-skjermen. Hun og hennes familie skal medvirke i programmet «Funkyfam» på TV 2.

29 år gamle Jørgine «Funkygine» Vasstrand er blitt kjent etter sin medvirkning i «Bloggerne», og VGTV-serien «Vegard X Funkygine», som har gjort henne fortjent til en Gullruten-nominasjon. I en ny TV 2-serie kalt «Funkyfam», som sendes til høsten, skal hun dele scenen med ektemannen Morten Sundli, hennes tre barn, tvillingbrødrene Silas og Emil, lillebroren Noah og mamma Trude. Dette melder VG. 

– Det føles litt skummelt å komme ut med egen serie å være bare oss. Vi satser på at folk synes det er bra nok. Jeg synes selv familien min er veldig sjarmerende og interessant, og jeg tror vi har mange utfordringer i hverdagen som folk kan kjenne seg igjen i, sier Vasstrand til tabloidavisen.

Les også: Kristin Gjelsvik er blitt mor

– Mange runder

Hun har ikke bare fått positive tilbakemeldinger av å stikke seg frem i offentligheten. Derfor måtte familien vurdere programmet nøye.

– Vi har gått mange runder og snakket om det var noe vi turte og hadde lyst til å gjøre. Vi er forberedt på at det kan komme like mye negativt som positivt, konstaterer 29-åringen fra Ålesund. 

I serien vil man blant annet få følge med når familien flytter fra Oslo til eget hus på Jessheim.