Skuespilleren Matt LeBlanc. Foto av Frederic J. BROWN / AFP
Del saken

Selv om TV-serien «Friends» sin etterlengtede gjenforening i mai er utsatt på ubestemt tid, opplever den ikoniske 90-talls sitcomen stadig større popularitet.

Matt LeBlanc (52) som spilte i rollen som Joey Tribbiani, fortalte ifølge Fox News under «The Kelly Clarkson Show» denne uken om flere rare hendelser som fant sted rundt ham mens han spilte inn «Friends».

Les også: Nå blir «millennials» krenket av Friends

Filmet husene fra helikopter – 6 Live bilder!

Det er seks hovedroller i «Friends», spilt av henholdsvis Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox og David Schwimmer.

Fra venstre, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Mathew Perry, Courtney Cox Arquette, Jennifer Aniston og Matt LeBlanc. Foto av LEE CELANO / AFP

– Av en eller annen grunn så hadde de delt tv-skjermen inn i seks deler. Hvert livebilde var av husene våre, som et kamera filmet fra helikoptere, fortsetter han.

– Jeg husker jeg fikk et nærbilde av huset mitt og tenkte «shit, jeg trenger et nytt tak». Så da helikoptrene fløy avgårde fant jeg frem stigen og klatret opp, skriver Se og Hør.

En fornyelse takket strømmetjenester som Netflix 

– Det er morsomt, for det føltes veldig stort den gang, men hvordan ting er nå med sosiale medier, strømmetjenester og muligheten til å «binge» noe. Den gang hadde de bare VCR. Ingen klarte å finne ut hvordan man kunne ta opp en serie, minnes skuespilleren.

– Men nå føles det ut som at det på en eller annen måte er like relevant som det var den gang, sier Matt LeBlanc.

Les også: Netflix reduserer videokvaliteten i 30 dager