Illustrasjonsbilde. Pixabay.
Del saken

Hvis du må spørre han om du ser feit ut i den kjolen, gjør du mest sannsynlig det. Ærlig talt. Hvorfor utsette en mann for slike farer?

Hvis ting buler ut på sidene eller bilringene blir for synlige under kjolen, er det nok lurt å enten gå ned noen kilo eller kjøpe deg en liten sak som heter hold-in. Lifesaving altså.

Pølsene på siden blir presset mot innvollene, men bare husk å puste forsiktig. Lyden av en hold-in som rømmer fra plassen sin er like stygg som synet av en hold-in som har forlatt sin arbeidsplass.

Vil du på shopping, men irriterer deg over det masete vesenet som stadig påpeker at du har for mange klær? Bli kvitt han! Du trenger ikke slik negativitet i livet ditt.

Men hvis du absolutt må beholde han av hensyn til barn og regninger, kan du bare levere han til en bar til du er ferdig. Hvorfor ødelegge noe så lykkebringende som shopping liksom.

Kler jeg denne fargen?

Hei: Du kler alle farger du ønsker. Med mindre det er rosa på rødt. Styr unna rosa sammen med rødt med mindre du er Else på 102 år. Du trenger dessuten ikke noen anerkjennelse. Den eneste som trenger å akseptere deg er DEG!

Fake it till you make it

Det kan fungere som mental trening for å tiltrekke seg flere positive tanker. Deretter et mer positivt liv. Men hvis du må fake en orgasme slik Meg Ryan gjør så må du skjerpe deg.

Jeg forstår hvis du er veldig trøtt og han er veldig oppmerksomhetssøkende. Da kan du skynde prosessen ved å legge til noen effekter. Men bare ved kriser.

Ellers skal sex nytes. Ta en tur til Kondomeriet eller bytt ut mannen. Men, hvis du av ulike grunner må beholde han, bør du og han jobbe sammen for å finne gode løsninger for begge. Helst for deg selv mest. Det er du som trenger kjærlighet, oppvartning, og røde roser for å bli tent.

Pass på deg selv

Ha minst en «meg-dag» i uken. I meg-dagen kan du gjøre hva du vil. Ansiktsmasker, vin og søppel-TV er et must. Ta botox og fillers hvis du føler for det. Fiks på utseendet, det er ditt valg.

Hvorfor skal du ta hensyn til janteloven når du kan føle deg vel med deg selv? Noen foretrekker bøker, fjellturer og å være sosiale. You do you, honey!