Gal Gadot var flott som Wonder Woman. Men trenger vi virkelig hennes hjelp i kampen mot coronaviruset? Foto: Clay Enos/Warner Bros Pictures/ AP
Del saken

Sportsstjerner, skuespillere og andre kjendiser er vant til å være i sentrum av oppmerksomheten. Mange lar seg ikke stanse av en pandemi.

Dette begynner en del folk å irritere seg over. David Armstrong har skrevet en artikkel i RT.com med eksempler på fremferd på sosiale medier av kjendiser som «sulter etter oppmerksomhet».

Først ut var Lionel Messi, som utfordret alle til å klare ti triks med en dorull.

Mer irriterende var skuespilleren Gal Gadot, kjent fra «Wonder Woman». Hun deltok i en video hvor 25 kjendiser sang Imagine av John Lennon. Videoen klarte å få 5,6 tusen likes. Men hele 46 tusen valgte tommel ned!

Gal Gadot klarte i tillegg å hisse på seg mange ved å dele et bilde på Twitter hvor hun ved hjelp av sine «superkrefter» holdt ut isolasjonen. Bildet var tatt i hennes garderobe, som trolig er større enn det mange fattige i Italia, Spania og USA disponerer som boareal. Som en kommenterer: «Jeg trodde du var på butikksenteret. Men så var det bare garderoben din.»

Nakenkarantene 

Så har vi UFC-utøveren Paige VanZant, som har delt en rekke bilder av seg selv mens hun trener naken. Man kan spørre seg: Hva tenkte hun egentlig? Selv sier hun: «Det kalles kunst, du vil vel ikke forstå…». Hun får kjapt svar: «Ny PornHub side…»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

It’s called art, you wouldn’t understand….

Et innlegg delt av Paige VanZant (@paigevanzant)


Også den tidligere tennisproffen Ashley Harkleroad utnytter muligheten til å vise seg frem uten klær. Under hashtaggen #quarentinelife forsøker hun å spøke med at hun «sparer penger på klær».

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Been saving money on clothes… #quarentinelife 📸 @nino_rakichevich

Et innlegg delt av Ashley Harkleroad (@ashleyharkleroad)

Trenger vi dette?

Armstrong er ikke imponert, og kommer med en beskjed fra de mange til de få: Vi trenger ikke dette. Fra sine herskapshus og overbeskyttede tilværelse er det ingen som tror at disse rike kjendisene er i stand til å forstå hvordan vanlige folk har det i denne situasjonen, de som bor trangt, mister sine kjære og må bekymre seg for om de har råd til neste måneds husleie.

Armstrong avslutter:

– Beskyttet i sin ugjennomtrengelige boble er det usannsynlig at disse kjendisene vil se den nakne sannheten. Og hvis de gjorde det, vil de trolig ta et bilde og legge det ut på Instagram.