Caroline Flack. Foto by Tolga AKMEN / AFP
Del saken

Før Caroline Flack begikk selvmord skrev hun Instagram-innlegg om sitt eget liv. Familien har valg å offentliggjøre det.

– I løpet av 24 timer ble hele min verden og fremtid feid bort under føttene mine, og alle veggene jeg hadde brukt så lang tid på å bygge rundt meg, kollapset, skriver hun i innlegget, ifølge Eastern Daily Press.

Caroline Flack tar også ansvar for det som skjedde da hun ble arrestert og siktet for vold. Hun hadde angivelig oppdaget at hennes samboer hadde fått sms fra en annen kvinne, da hadde hun slått han i hodet med en lampe. Men hevdet det var en ulykke og at hun ikke er en mishandler.

Den tidligere «Love Island»-programlederen ble funnet død i sitt eget hjem i London lørdag, og kort tid senere bekreftet en advokat for familien at hun hadde tatt sitt eget liv, skriver Se og Hør.

Falck ble i midten av desember arrestert og siktet for vold. Etter det hun trakk seg som programleder. Familien skal ha blitt frarådet å dele Instagram-innlegget, men de ønsket likevel å offentliggjøre hennes versjon.

Moren forteller at hennes datter ønsket å bli hørt.

– Det var så mange usannheter der ute, men dette er sånn hun følte det, og familien og jeg ønsker at folket skal få lese hennes egne ord, sier hun til Eastern Daily Press, og legger til at datteren var omringet av mye kjærlighet og venner, men at det ble for mye for henne.