Her poserer paret sammen under lanseringen av dokumentaren "Travis Scott: Look Mom I Can Fly" in Santa Monica, California, U.S., August 27, 2019. REUTERS/Mario Anzuoni
Del saken

De siste dagers rykter om brudd for kjendis-paret Kylie Jenner (22) og Travis Scott (28) har skapt storm i sosiale medier.

Kylie Jenner. Photo by Carl Timpone/BFA/REX (8770831rz)

Paret ble sammen i 2017, og har etter den tid fått datteren Stormi Webster (1). 

Selv om ingen av dem har bekreftet ryktene, har Kylie Jenner dukket opp uten Travis på arrangementer som er naturlig for Travis å være med i. Jenner var nylig i bryllupet til Justin Bieber sammen med datteren og moren. Bieber har nettopp giftet seg på nytt med sin kjære Hailey Baldwin.

Spekulasjonene om bruddet går på at Jenners ønsket seg flere barn og dette ønsker ikke Travis. Jenner har vært helt åpen om sitt ønske om en stor familie slik hun selv er vokst opp med.

Kun åtte måneder etter at datteren var født, uttrykte Jenner ønske om en datter til. Et svangerskap Kylie holdt skjult for hele verden helt frem til fødsel. Hun ønsket å ha en mest mulig positiv og stressfri fødsel og svangerskap.

Travis Scoot er en av nåtidens største rap-artister og han har nylig gitt ut dokumentaren «Look Mom I Can Fly».

Foto:Broadimage/Shutterstock)
Travis Scott, Kylie Jenner og Stormi Webster

Kylie svarer fansen sin så ofte hun kan, og tema for diskusjon er ofte når neste barnet kommer. På Snapchat svarer hun fansen følgende.

– Ja, jeg vil gjerne ha flere barn, men spørsmålet er når, for jeg er absolutt ikke klar for det akkurat nå.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

My babyyyy😍😍😍💗💗💗

Et innlegg delt av Kylie ✨ (@kyliejenner)

Datteren Stormi er helt skjønn liten jente.