Illustrasjonsbilde. Foto: derneuemann/Pixabay
Del saken

Malcolm MacDonald, en 45 år gammel mekaniker fra Norfolk i England er den første i verden som har fått bygd en ny penis på armen etter at den orginale falt av etter blodforgiftning.

MacDonald ble så frustrert etter at penisen hans falt av, at han kastet den i søpla og alt legene kunne gjøre var å rulle opp stumpen etter den i skrittet hans, skriver Daily Mail.

Uten penis ble mekanikeren så deprimert at han ble en enstøing og fant trøst i alkoholen. Han forteller at han følte seg som en skygge av en mann. Men etter to år så ble han tipset om professor David Ralph, som er en ekspert på rekonstruksjon av peniser ved University College Hospital i London.

Foto: Daily Mail.

Operasjonen kostet 50.000 pund, eller nesten 600. 000 kroner etter dagens kurs. Malcolm MacDonald ble dermed den første mann i verden som fikk konstruert en ny penis på armen sin. Meningen var at den skulle transplanteres til skrittet hans i 2018, men på grunn av sykdom måtte det utsettes. Det ble så mye frem og tilbake og den nyeste datoen som skulle vært i april i år måtte også utsettes på grunn av coronaviruset.

Engelskmannen har derfor gått med penisen på armen i fire år nå.

MacDonald synes imidlertid ikke å bry seg så mye om det, fordi han fikk økt lengden på sin nye penis med 2 tommer eller ca. 5 centimeter i forhold til sin gamle. Han føler seg derfor nå som en mann igjen selv om han forteller om noen pinlige øyeblikk hvor penisen har blitt oppdaget der den ligger som en stor bul under de lange skjorteermene som MacDonald  må bruke.

Håpet nå er at han kan få «Jimmy» som han kaller penisen sin, operert inn mellom bena i slutten av året en gang.