Elon Musk med kjæresten Grimes (Claire Elise Boucher). Foto: Charles Sykes/ Invision/AP
Del saken

Elon Musk har nylig blitt far. På Twitter avslørte han det som kan være barnets mildt sagt uvanlige navn.

Etter at det ble kjent at Musk og kjæresten Grimes (Claire Elise Boucher) hadde fått et nytt familiemedlem, var det mange som lurte på om gutten hadde fått et navn, skriver Independent. Svaret fra Musk var:

X Æ A-12 Musk.

Elon Musk er kjent som entrepenør, både i bilbransjen (Tesla) og gjennom romfartselskapet Space-X. Han ble styrtrik etter å ha grunnlagt PayPal. Men han er også kjent for sine mer eksentriske sider.

Den nybakte moren Grimes er også svært spesiell. Som Xstra har skrevet om tidligere har hun et svært spesielt treningsopplegg:

Hun skrev på Instagram at hun har en «360 graders tilnærming» til treningen. Dagen startes gjerne ved å oppholde seg 2-4 timer i en «deprivasjonstank» hvor mangelen på fysiske og mentale inntrykk hjelper henne å «astro-gli mellom ulike dimensjoner».

På ettermiddagen har hun en økt med sverdkamp som varer omlag to timer. Etterpå går hun inn i sitt hjemmestudio, som hun kaller IR-sauna, siden rommet er fylt av sterkt infrarødt lys. Dette skal hjelpe «kropp og sinn til høyeste funksjonalitet, med et neuroplastisk mål mellom 57,5 og 71,5 AphC».

Grimes (Claire Elise Boucher) på premieren av Captain Marvel i mars 2019. Foto: Robyn Beck/AFP

Les også: Kjæresten til Elon Musk: Ikke helt normal?

Nå forklarer Grimes betydningen av det som angivelig skal være den nyfødte guttens navn:

– X, den ukjente variabelen
– Æ, min alve-stavemåte av Ai (kjærlighet og/eller kunstig intelligens)
– A-12 = forløper til SR-17 (vårt favoritt-fly). Ingen våpen, ikke noe forsvar, bare fart. Fantastisk i kamp, men ikke-voldelig)
– «Archangel», min favorittsang)
– (Metallrotte)

Og den nyfødte gutten? Han ser slik ut, med litt hjelp: