Ellos inngår et eksklusivt samarbeid med den internasjonalt anerkjente motedesigneren Selam Fessahaye (t.h). FOTO: Ellos AB
Del saken

Ellos inngår et eksklusivt samarbeid med den internasjonalt anerkjente motedesigneren Selam Fessahaye. Vårsesongen 2020 lanserer Ellos og Selam Fessahaye en eksklusiv og unik festkolleksjon som oser couture-design.

Sammen med den internasjonalt anerkjente og nyskapende designeren, Selam Fessahaye, tar Ellos motesortimentet til nye høyder.

Samarbeidet gjør det mulig for Ellos å skape en eksklusiv kolleksjon i begrenset utgave sammen med en kjent og etablert designer som representerer mangfold og kreativitet, og som setter kvinnen i fokus, heter det i en pressemelding fra selskapet.

En av de hotteste i Sverige

Selam Fessahaye er en av Sveriges hotteste motedesignere, og hadde sin kritikerroste debut på Stockholms moteuke høsten 2018.

Klærne hennes har fått internasjonal oppmerksomhet, og hun beskrives som Sveriges nye motemirakel.

– Som designer skaper jeg som regel showpieces og gallakjoler for eksklusive, unike anledninger. Derfor er det helt fantastisk gøy at jeg, sammen med Ellos, har fått muligheten til å skape noe lignende for et større publikum, sier Selam Fessahaye.

Vårens samarbeid omfatter en festkolleksjon som er spesielt framstilt og som lanseres for Ellos’ kunder.

Det neste store steget innen mote

– Gjennom samarbeidet med Selam Fessahaye kan Ellos utvide horisonten og ta det neste store steget innen mote.

– Dynamikken mellom en ledende kommersiell mote- og hjeminnredningsaktør som Ellos og en modig og nyskapende designer som Selam er fantastisk, og resulterer i noe helt spesielt, sier Johan Kromer, Assortment director på Ellos.

Ellos og Selam Fessahayes felles festkolleksjon lanseres i april 2020, og selges eksklusivt på Ellos.no.