Prinsesse Märtha Louise og kjæresten Sjaman Durek Verrett. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Del saken

I et intervju med magasinet People snakker prinsesse Märtha Louises kjæreste Durek Verrett om forholdet til prinsessen.

– Jeg ser meg selv i henne, og hun ser seg selv i meg: vennligheten, kjærligheten, lekenheten, spøkingen. Hun er en prinsesse og hun vokste opp i en kongelig familie, men hun er ekte. Hun klemmer folk som jeg gjør, hun spiller videospill med meg og gjør morsomme ting med meg. Om jeg hinkehopper nedover gaten, hinkehopper hun sammen med meg. Om jeg slår hjul, vil hun slå hjul. Hva slags prinsesse gjør det, sier han til magasinet.

Verrett mener at han og prinsessen har regjert Egypt sammen, i et tidligere liv.

– Når vi er sammen og jeg ser på henne, ser jeg noen ganger et annet ansikt. Og hun ser det i meg også. Jeg har minner om oss to i Egypt. Hun var min dronning og jeg var farao, sier han.

Les også: Boken til Durek Verrett gis ut i Norge

Kritikk

Sjamanen har følgende å si om kritikken mot ham og hans utkårede:

– Det er ikke min rolle å si at det er noe galt med dem. Når folk sier ting som «Det er ikke virkelig» til meg, er det du gjør i praksis å snevre inn din egen bevissthet og evne til å innse hva som er mulig. Da ser du bare én vinkel.  

Ifølge People sier Verrett at han og prinsessen vil fortsette å spre budskapet sitt.