Drew Barrymore. Foto: Tuttle/Getty Images for Breakthrough Prize /AFP
Del saken

Skuespiller Drew Barrymore (44) har vært i bransjen i flere tiår. Hun har gjort seg kjent gjennom filmer som «E.T.» og «Charlie’s Angels», men har de siste fem årene vært mer eller mindre borte fra rampelyset.

Hun har derimot ikke forsvunnet helt. Barrymore har vært opptatt med å skrive bøker og å oppdra sine to barn – døtrene Olive (7) og Frankie (5). Hun fikk de sammen med sin daværende ektemann Will Kopelman (41), som hun giftet seg med i 2012. Ekteskapet skulle derimot ikke vare, og sommeren 2016 bestemte de seg for å gå hver til sitt.

Det å få to barn har en åpenbar påvirkning på kroppen, noe Barrymore aldri har lagt skjul på. Hun har de siste årene vært en såkalt jojo-slanker, som vil si at hun går opp og ned i vekt.

USA og Tyskland, har publisert uflatterende bilder av stjernen, sammen med tekster om at hun er «tjukk». Det har gått inn på stjernen, som nå har bestemt seg for å vise frem sin «nye kropp». I flere innlegg på Instagram skriver skuespilleren åpent om problemene med vekten, og om hvordan hun har klart å akseptere seg selv.

«Jeg går opp og ned. Rutsjebanen kroppen min er kan være utfordrende, men det er en fin reise. Jeg har laget to barn. Det viktigste formålet mitt på denne planeten er å være der for dem. Det er et mirakel at jeg fikk disse jentene. Hva som skjer med kroppen min etter det, må bare skje», skriver hun, og fortsetter:

«Når det er sagt; Det har skjedd at jeg har stått i skapet mitt og grått. Jeg hatet å kle på meg, jeg følte meg ikke bra. Det krevde så mye for at jeg skulle se grei ut. Jeg må spise rett og jobbe ræva av meg», skriver hun blant annet i et av innleggene.

Innleggets bilde viser Barrymores kropp før og etter. Et av bildene er fra da hun var gravid, og et er fra en stylet photoshoot.