Dolly Parton. FOTO: Tina Rowden/Netflix/Kobal/Shutterstock/Scanpix/ NTB
Del saken

Dolly Parton sier at hun gjerne vil være på forsiden av Playboy på sin 75-årsdag i 2021.

Dolly Parton, som fylte 74 år i januar, sier at hun vil vises på Playboy-magasinets forside på sin 75-årsdag.

Parton dukket opp første gang i Playboy i 1978, hvor hun hadde på seg et signatur-bunny-kostyme og ble den første countrystjernen som havnet på forsiden av magasinet.

Parton sier at hun tror at hun fortsatt vil kunne passe inn i det samme bunny look-kostymet hun hadde på i 1978, hvis hun skulle dukke opp på magasinets omslag igjen, ifølge Insider.

– Jeg planlegger ikke å trekke meg. Jeg har nettopp fylt 74 år, og jeg vil gjerne være på forsiden av Playboy-magasinet, sier hun til Insider.

Samme puppene

Til programmet «60 Minutes Australia» sier hun i et intervju, at hun stiller opp om Playboy vil.

– Jeg vet ikke om de vil, sier hun.

På Playboy-omslaget, da hun ble avbildet på den i 1978, hadde hun på seg signaturdrakten til Playboy, som er et kaninkostyme, inkludert ørene, slips og mansjetter.

– Jeg kunne nok brukt det, kanskje. Puppene er fremdeles de samme, sier barmfagre Dolly Parton og hun sier videre:

– Jeg er liksom som en tegneseriefigur, og tegneserier blir ikke så gamle. Når jeg er 90 år vil jeg sannsynligvis se ut omtrent på samme måte. Bare tykkere sminke og større hår, sier hun.

Milliardær med stor stemme

Det er ikke for pengenes skyld Parton vil på forsiden av Playboy. Damen er nemlig milliardær etter å ha startet med musikk som barn. Tretten år gammel platedebuterte hun.

Parton har skrevet mer enn 3000 sanger, har vunnet syv Grammy-priser, er blitt nominert til Oscar for beste filmmusikk og har toppet hitlister i mer enn fem tiår.

Hun er kåret til én av USAs femti mektigste av The Wall Street Journal og hun eier foruten mange eiendommer også en radiostasjon, et filmselskap og et klesmerke samt temaparken Dollywood i fødebyen Tennessee.