Credit: Reuters Fotograf: Hannibal Hanschke
Del saken

Hvem er året mest sex mann? Ifølge det amerikanske magasinet People Magazine er det Hollywood-stjernen Idris Elba.

Det er 33. gang People presenterer sin «Sexiest Man Alive»-kåring og den 46 år gamle britiske skuespilleren føyer seg inn i rekken av stjerner som Mel Gibson som var første mann til å smykke seg med tittelen i 1985 til fjorårets mest sexy mann, Blake Shelton, skriver MSN.

«Det er en god følelse og en hyggelig overraskelse», sier Idris Elba til det amerikanske magasinet. Når han blir bedt om å fortelle om livets største øyeblikk er han ikke et sekund i tvil: «Det er da barna mine kom til verden».

Elba har to barn fra tidligere forhold. Datteren Isan (16) og sønnen Winston (4). «Jeg er en kysse- og klemmepappa. Sønnen min synes det er helt topp, men datteren min er ikke så fornøyd med akkurat det», sier Elba til People Magazine, sitert av MSN.

Idris Elba fikk sitt gjennombrudd i HBO-serien «The Wire» og har medvirket i en rekke store Hollywood-filmer de siste årene. Det vakte oppmerksomhet da det ble kjent at mørkhudede Elba skulle spille tradisjonelt hvite Heimdall i Thor, men han fikk likevel mye skryt for sin tolkning av portvokteren i Åsgard, skrier Wikipedia. Idris Elba har ellers spilt i filmer som RocknRolla, American Gangster, The Unborn, Takers og 28 Weeks Later..

https://www.msn.com/nb-no/underholdning/nyheter/idris-elba-kåret-til-verdens-mest-sexy-mann-2018/ar-BBPorx0?ocid=spartanntp