Blomster er alltid en sikker vinner. Pixabay. Foto: aliceabc0
Del saken

Mange har pekt på hvor viktig det er med ærlighet i et godt forhold. Allikevel må man ikke forveksle ærlighet med full åpenhet. Msn livsstil hadde nylig en liste over ting du ikke bør fortelle til kjæresten.

Snoking
Snoker du på telefonen hennes? Først av alt: Slutt med dét! Men halvparten av gifte menn har innrømt at de faktisk snoker på hvem kona har kontakt med. I så fall er det ingen god idé å være ærlig om det, hun vil trolig bli rasende. Sørg heller for at neste gang hun legger fra seg telefonen, så lar du den ligge i fred.

Melding fra eksen
Det er helt greit om du har et vennskapelig forhold til tidligere kjærester. Men det er ikke sikkert din partner føler det samme. Hold de uskyldige meldingene for deg selv.

Ditt beste sexminne
Hvis ditt livs beste sex var med en annen enn din nåværende partner, må du ALDRI nevne det!

En gang utro…
Hvis du i et svakt øyeblikk har gjort noe dumt, og du føler deg ganske sikker på at dette ikke kommer til å gjenta seg, så bør du være forsiktig med å dele det med din partner. Dette kan ødelegge forholdet.

Ikke snakk om hva slags porno du liker
I de aller fleste tilfeller er dette informasjon som din partner ikke er interessert i.

Fantasier om andre
Alle har fantasier, det kan være en kjendis eller noen i nærmiljøet. Dette trenger din partner strengt tatt ingen informasjon om. Spesielt ikke hvis du fantaserer om din partners søsken eller venn.

De fryktede svigerforeldrene
Et problematisk forhold til svigerforeldre er en erketypisk historie. Noen ganger er det både riktig og viktig å prate om slike ting. Men da må du være konkret og forklare hva som er problemet. Det holder ikke å si at du ikke liker svigermor.

Feil og mangler
Er det noen trekk ved din partner du ikke liker? Hvis dette er fysiske ting som det ikke er mulig å forandre på, som en skjev nese eller ører som stikker ut, så bør du aldri nevne det.

Ting eksen gjorde, men ikke din nåværende partner
Særlig i en krangel kan det være fristende å sammenligne partneren med tidligere kjærester. Men husk: Du er ikke sammen med eksen lenger, så dette er en elendig idé.

Kjedelig i senga
Hvis sexlivet har stagnert, og du opplever dette som et problem, så er det like mye ditt ansvar å gjøre det bedre. Snakk om det, prøv nye omgivelser etc. Ikke si at du bare ikke er interessert lenger.