Khloe Kardashian med venninnen Malika Haqq. Foto: Instagram
Del saken

Khloe Kardashian blir «tante»

Malika Haqq annonserte den gledelige nyheten i slutten av september.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Malika (@malika)

Malika har siden sommeren vært singel, og nyheten om at hun er gravid har fått flere til å spekulere i hvem barnefaren er. Hun har tidligere vært sammen med flere kjente menn, deriblant Backstreet Boys-medlem Nick Carter. Men de siste årene har hun hatt et av-og-på forhold til rapperen O.T. Genasis. Forholdet tok midlertidig slutt rett før sommeren. Det var i starten av juni at Malika selv gikk ut med bruddnyhetene, skriver kjendisbladet Se og hør.

Khloe Kardashian som er Malikas bestevenninne er i ekstase over venninnens babynyhet. Khloe skriver i sin Instagram følgende.
– Gratulerer Mika May. Jeg er så overveldet av kjærlighet og glede! GUD ER STOR! Vi er alle så velsignet! Jeg elsker deg og barnet vilt mye, skriver en overlykkelig tante Khloe under Malikas innlegg.

Credit: AFP Fotograf: Matt Winkelmeyer

Gjennom tykt og tynt
Malika og Khloe har vært sterke sammen gjennom mange utfordrende epoker i livet, noe som ble svært synlig da Khloe gikk gjennom svangerskap med utroskap og svik. Tristan Thomson var nemlig utro mot Khloe mens hun var gravid, og så seint som i niende måned med datteren True Thompson (1). Tristan forandret seg aldri, og forholdet tok slutt for godt da han var utro med Kylie Jenners bestevenninne  Jordan Woods.

Dette unike vennskapet er beskrevet som «slitesterk» fra Malika sin side, og det er ingen grunn til å tro at Khloe mener noe annet.

Khloe nøyer seg ikke bare med å gratulere bestevenninnen under innlegget, men skriver også et eget innlegg og publiserte bilde av bestevenninnene på Instagram med følgende kommentar.

– Min baby skal få en baby. Jeg er virkelig så spent! Gratulerer Malika! Jeg elsker deg, skriver en spent og støttende Khloe Kardashian.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)