Scener fra «No time to die». FOTO: Jaguar Land Rover
Del saken

Land Rover har, siden 1983, da en Range Rover dukket opp i «Octopussy», samarbeidet med EON Productions om Bond-filmene. I år frontes Defender 110 i den nyeste James Bond filmen, «No Time to Die».

Etter at nyhetene om at flere av scenene i den nye Bond-filmen ble spilt inn i Norge, har fans over hele landet ventet i spenning på premieredagen.

«No Time to Die», som blir den den 25. spillefilmen om den britiske etterretningsoffiseren James Bond, har et svimlende budsjett på over en milliard kroner.

Scener fra «No time to die». FOTO: Jaguar Land Rover

«No Time to Die» kommer til å få premiere i Storbritannia den 3. april i år, og filmen blir Daniel Craigs siste som 007.

Les også: «No time to die» – James Bond skremt hjem av coronaviruset

Perfekt film for tøff bil

– Jaguar Land Rover er stolte av å kunne presentere nye Defender 110 i årets James Bond-eventyr. Dette er den perfekte filmen for å vise bilens evne til å kjøre i tøft terreng, sier PR- og kommunikasjonsansvarlig i Jaguar Land Rover Norge, Vilde Riise.

I et eksklusivt bak-kulissene blikk på hva du kan få se av den nye Defender i James Bond filmen, «No Time to Die», demonstrerer Land Rovers nye TV-reklame bilens evner til å kjøre i tøft terreng.

Les også: Billie Eilish ute med tittelsangen til den kommende James Bond-filmen

Scener fra «No time to die». FOTO: Jaguar Land Rover

Voldsomme kjørescener

Biljakten ble ledet av stuntkoordinator Lee Morrison, som jobbet med Oscar-vinneren, Chris Corbould, ansvarlig for spesialeffekter og action-kjøretøyene i filmen, skriver Jaguar Land Rover Norge i sin pressemelding.

– Vi presset Defender lenger enn vi trodde ville være mulig for å generere maksimal spenning. Det hele var ikke annet enn en kompromissløs utfordring, og blir en av de tøffeste scenene i No Time To Die, forklarer Lee Morrison til JLR.

Før filmingen ble det utviklet en unik teststandard av Defender, som under innspilling ble brukt til en rekke forskjellige tester, derav et hopp. Foruten en installasjon av et veltebur forble Defender 110 original.

Også Range Rover Sport SVR, Serie IIII Land Rover og Range Rover Classic er å se i «No Time to Die», forteller Jaguar Land Rover Norge fornøyde i sin pressemelding.

Scener fra «No time to die». FOTO: Jaguar Land Rover