Bildet er fra juli, nå har paret gått fra hverandre. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Del saken

Her er en liten oversikt over kjendisbruddene som skapte sterkest reaksjoner i året 2019.

Synnøve Skarbø og Per-Øyvind Skaarnes:

 2019 startet med at programleder Synnøve Skarbø (49) tårevått fortalte i sin egen podkast at forholdet til Per-Øyvind Skaarnes hadde tatt slutt.

– Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal begynne å grine, jeg vil ikke bli sentimental. Dette er skikkelig, skikkelig vanskelig, sa hun i podkasten «Synnøve og Vanessa» som hun har med venninnen Vanessa Rudjord (43).

Gunhild og Petter Stordalen:

Det var nok mange som ble overrasket da paret Gunhild Stordalen (40) og hotellkongen Petter Stordalen (57) annonserte i en pressemelding at de skulle gå fra hverandre etter 14 års samliv.

Men kjærligheten ble ikke evigvarende – og i november i år ble det klart at et av Norges mest kjente par skulle skilles. De fastholdt imidlertid at de skiltes som gode venner.

«Takk for alle de varme tankene. Vi går kanskje hver vår vei, men vi vil alltid støtte hverandre – som bestevenner og støttespillere», skrev Gunhild i et takkeinnlegg på Instagram i november.

Birgit Skarstein og Martin Sletten:

 Det skulle bli bryllup og fest – men lykken varte ikke lenge for toppidrettsutøveren Birgit Skarstein (30) og Martin Sletten (31). Til manges store overraskelse brøt det tidligere paret forlovelsen i slutten av november.

Da Dagbladet møtte Skarstein på Se og Hørs kjendisgalla, avslørte Skarstein at hun ikke hadde tid til å gifte seg, og at mye av tiden gikk med til trening i forkant av OL i Tokyo.

Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll og Maren Platou:

Forholdet mellom artisten, Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll (28) og kjæresten Maren Platou (26) tok også slutt i år. Det annonserte Maren Platou på Instagram, hvor hun avslørte at de hadde flyttet fra hverandre etter fem år som kjærester.

– Martin og jeg er et godt team, men vi har bestemt oss for å ikke lenger være kjærester. Vi har hatt fire fantastiske år, mye gøy og jobbet godt sammen. Vi er veldig glade i hverandre, og takknemlige for alt vi har fått gjort og oppleve i lag, skrev Skarstein.