Foto: Pixabay/ Bar_Trends_de
Del saken

En britisk undersøkelse viser at folk som drikker gin har en tendens til å føle seg mer sexy enn de som drikker andre former for alkohol.

På samme måte oppfatter andre også at de som drikker gin er mer sexy enn de som drikker andre former for alkohol, skriver sosialnytt.com.

Det er en studie utført av Public Wealth Wales og Kings College London som viser dette, ifølge den britiske avisen The Independent.

Samtidig viser undersøkelsen også at folk som generelt drikker sterk alkohol føler seg mer sexy enn de som bare drikker kaffe, øl eller vin. Fire ut av ti deltakere i undersøkelsen kunne fortelle at sprit hadde denne effekten på dem. Det samme gjorde seg gjeldende for en ut av fire som drakk vin og 19 prosent av dem som drakk øl.

Undersøkelsen ble utført digitalt, og nesten 30.000 deltakere fra 21 forskjellige land deltok. Undersøkelsen ble utført anonymt og inneholdt flere spørsmål om blant annet narkotika og alkohol.

Mer aggressive

Kanskje ikke like overraskende: Videre viste undersøkelsen at det å drikke vodka, gin og rom lot til å være mer forbundet med aggresjon enn andre alkoholholdige drikkevarer. 30 prosent av dem som drakk sprit i undersøkelsen kunne bekrefte de følte seg mer aggressive etter inntak.

Til sammenligning var det kun omkring 2,5 prosent av dem som drakk rød- eller hvitvin som følte seg aggressive, tallene for de som drakk øl landet på sju prosent.

Det var også blant de som drikker sprit man finner de mest sentimentale som lett tyr til tårene når de drikker, mens det var de som drakk rødvin som oftest ble mest trette.

Rødvin og øl hadde generelt en tendens til å få deltakerne til å føle seg mest avslappet.

I den andre enden av skalaen var det overraskende nok de som drakk sprit som følte seg mest energiske, og hele 59 prosent av dem kunne fortelle de følte seg mer selvsikre etterfølgende. Dette gjaldt kun for 45 prosent av øldrikkerne, og knapt 25 prosent for dem som drakk vin.