Det finnes noen få i Hollywood som støtter Donald Trump. AP Photo/Evan Vucci,
Del saken

Danselegenden Moby innrømmer overfor Sunday Times, sitert av The Sun, at han hadde moro av gni penisen sin mot Donald Trump.

Å ta penis ut av buksen for å gni den mot en annen person kaller de som driver med det for «knob-touch».  Den 53 år gamle Moby, som er både sanger, danser, produsent og låtskriver, og regnes som en av de viktigste dansemusikerne på 90-tallet, forteller nå at han lot sin nakne penis gli over jakken til USAs nåværende president.

Til Sunday Times forteller han at han en dag i 2001 var på en fest på Park Avenue. Der kjedet han seg. De andre festdeltakerne var ikke like sprudlende som han selv. Det var hovedsakelig forretningsmenn og eiendomsutviklere, spesielt Donald Trump, som stod noen meter unna og snakket høyt til noen andre gjester.

Trakk penisen ut av buksen

Danseren ble oppfordret av en av hans venner til å drive «knob-touch» mot Donald Trump. Han helte ned en shot med vodka for å få mot, trakk penisen ut av buksen, og gikk forbi Donald Trump, mens han prøvde å presse penisen mot kanten av Trumps jakke, forteller han.

«Heldigvis syntes han ikke å legge merke til det. Jeg kom tilbake til vennene mine og bestilte en ny drink,» sier han i dag.

Moby er kjent som en allsidig artist, som fikk gjennomslag både som «fløtesanger», låtskriver og danser. Han har arbeidet som produsent for flere av verdens største artister, men er mest kjent som dansemusiker. Til sammen har han solgt over 20 millioner plater.