Everton's Richarlison celebrates scoring their third goal REUTERS/Andrew Yates
Del saken

Vi satser på oddsen og legger inn et par kroner på dagens tippekupong.

Her er dagens tippetips:

Everton  Sheffield United (H)

Everton har Premier Leagues mest talentfulle angrepsspiller i Richarlison. Han kunne gått inn i startellveren hos de fleste topplagene i verden. Dessverre for Everton har de også tidenes mest oppskrytte keeper, Jordan Pickford. Han er skyld i 70% av baklengsmålene og de svake prestasjonene gjør at Everton aldri kan melde seg på i kampen om topp 4. De er gode hjemme og angrepsrekka skal fikse at dette blir en enkel tre-poenger. 1.65 hos norsk tipping på hjemmeseier er faktisk veldig bra. H!

Nottingham Forest  Barnsley (H)

Forest med knallsterk seier borte mot Swansea da de vant 1-0 forrige helg. De var det klart beste laget og burde vunnet med flere mål. Barnsley tapte hjemme mot Leeds. Om Forest spiller som de gjør på bortebane skal dette gå veien. 1.65 i odds er bra. H.

Solihull Moors FC  Yeovil Town (B)

Hjemmelaget sliter og står med en uavgjort og fire tap på de siste fem. Det er motsatt for for Yeovil som har fire seire og ett tap på de siste fem. Norsk tipping gir 3,10 i odds på borteseier. Ganske overraskende. Over tre i odds på Yeovil kjøper vi. B.

 

Tippekupongen: