Referee Jonathan Moss shows Nemanja Matic of Chelsea (not pictured) a Red Card during the Barclays Premier League match between West Ham United and Chelsea played at The Boleyn Ground, London on October 24th 2015 Barclays Premier League 2015/16 West Ham United v Chelsea Upton Park, Green St, Upton Park, London, United Kingdom - 24 Oct 2015
Del saken

Her er lørdagens oddstips:

Bromley FC  Yeovil Town (B)

Yeovil Town har vært inne i en liten tøff periode som har gjort at de har falt litt nedover på tabellen. De befinner seg likevel på øvre halvdel og er soleklart et av de beste lagene i ligaen. Møter Bromley som også har gjort det bra i år, men som vil få det tøft her. B til 3 i odds kjøper vi.

Chelsea – West Ham United (Rødt kort)

Under Frank Lampard er Chelsea blitt et lag som spiller underholdene fotball igjen. Liker og å angripe, noe som gjør de veldig sårbare for kontringer i mot og som har resultert i en del baklengsmål. West Ham har vært meget svake i år. Dette er uansett et London-derby som ofte preges av knallharde taklinger og høyt tenningsnivå. Det er stor sjanse for rødt kort her. 4 i odds er gull.

Innsats:100,00 kr
Samlet odds:12,00

Mulig premie:1 200,00 kr