Skjermbilde Dagbladet
Del saken

Dagbladet pluss hevder de har spurt noe kvinner om hva de synes er lite tiltrekkende – og hva som får dem til å snu i døra ved en mann.

Og det er så ymse de ulike kvinnene har å klage på. Amanda (31) klager på stille menn.

– Det er ganske irriterende når menn ikke stønner. Man vet liksom ikke når de er i ferd med å komme, eller om de synes det er deilig, sier hun.

Amalie Tandberg (27) like å være submissive (underdaning) i senga, men det kan skape problemer:

– Noe av det verste jeg vet er de som tar kvelertak på meg, eller plutselig skal imponere med analsex uten å snakke om det først, sier hun.

Tandberg kan være med på begge deler, men ikke før man har snakket om det på forhånd, skriver Dagbladet.

– Det kan skje med folk som skal ha lest på nettet, eller sett på porno om hva det innebærer å være dominerende, og derfor skal ta over uten å kommunisere med meg. Det er helt håpløst.

Hår på tærne

Kjersti Antonsen (43) er sexolog og driver podkasten «Sexpodden». Hun framhever vond kroppslukt som sin største turn off.

– Jeg har også dumpa en fyr fordi han hadde veldig mye hår på tærne. Det var kanskje en mental unnskyldning for å dumpe ham, men jeg husker at jeg tenkte «det der orker jeg ikke». Det er en skikkelig turn off, sier hun.

Han må også være interessant

– Uansett hvor kjekk fyren er, blir han fort uinteressant hvis han bare sitter der uten å si noe, samtidig som han lukter vondt, fortsetter Antonsen.

Og så må menn ha selvtillit, sier kvinnene. Så da vet vi det.