Skjermdump Dagbladet Pluss
Del saken

Det er mye nyttig lærdom i Dagbladet. I det minste hvis du tegner plussabonnement. Hanna kan masse om orgasmer.

Hanna Grasmo er åpenbart ikke forlegen. Dagbladet kan fortelle at 54-åringen jobber som lærer ved Ski videregående, og er tidligere redaktør for sexmagasinet Cupido.

Visstnok har hun begynt å skrive på en doktorgrad ved, av alle ting, et finsk universitet – om rollespill og seksualitet. Hannas rekord er 197 orgasmer på sju timer som hun fikk på et orgasmemaraton i København. Det var om å gjøre å få flest mulig orgasmer på egen hånd.

– Jeg visste at jeg kom til å få til 20 orgasmer, fordi det hadde jeg klart før, så da kom jeg ikke til å drite meg helt ut. Men så fikk jeg med to venner. Så vi var tre som dro fra Norge. Da følte jeg meg tryggere.

Dette var for 15 år siden.

Brukte vibrator

Da de kom til swingersklubben i København, måtte de kle de av seg. Alt var lov, bortsett fra å ta på hverandre, ifølge Grasmo. De fikk nummerskilt som de festet på brystet.

– Det var ikke en åpen swingersklubb. Den var satt av til dette. Du kunne velge å sitte på et rom for deg selv eller i et rom der du kunne sitte langs veggen og se på andre.

Grasmo forteller at hun brukte ulike vibratorer. Det hadde visst vært for slitsomt å bruke fingrene hele veien.

Grasmo beskriver det som å løpe maraton, skriver Dagbladet med innlevelse. Hun tenkte: Hvordan skal jeg klare dette?

– Du blir så sliten!

Men så kom hun til orgasme nummer 110.

– Det var en «hele kroppen»-opplevelse. Jeg var vant til at orgasmen bare skjer, at den bygger seg opp og så slipper, men denne var helt annerledes. Den traff i hodebunnen og i ørene, blant annet, forteller hun.

Hanna Grasmo har gjort det til sitt livs oppgave å informere folk om orgamsens gleder. Hun synes ikke det er nok informasjon om hvordan vi kan oppnå nytelse og orgasme. Dette gjelder også for menn, mener hun.

Den mannlige vinneren av orgasmemaratonet måtte visstnok gi opp etter 9 stykker.

Noen som mener det er likestilling mellom kjønnene?