Cindy Crawford og datteren Kaia Gerber. Fra Omega sin fest i Paris i 2017. AP Foto/Kamil Zihnioglu
Del saken

I Naomi Campbells (49) YouTube-serie «No Filter with Naomi», forteller den tidligere supermodellen Cindy Crawford (54) at flere ønsket å fjerne hennes berømte skjønnhetsflekk og sa at det ville være et hinder for hennes karierre.

– Da jeg gikk til mitt første modellbyrå, et lite byrå i Chicago, sa de til meg at jeg burde fjerne den, og moren min sa: «Ok, du kan gjøre det, men du vet ikke hvordan arret vil bli. Du vet hvordan skjønnhetsflekken din ser ut», forteller Crawford ifølge Se og Hør.

Les også: Supermodell Tyra Banks viser frem sin nye kropp

På Twitter skriver Cindy at søsterene hennes pleide å kalle det en «stygghetsflekk».

Forsiden av amerikanske Vogue valgte å ikke følge i den britiske utgaven sine fotspor, og lot flekken være.

– Da jeg gjorde min første forside for amerikanske Vogue, visste jeg ikke om de ville fjerne skjønnhetsflekken eller ikke. Og da de lot den være, og den kom på forsiden av amerikanske Vogue, da var det ikke et «problem» lenger.

Les også: Kim Kardashian (39): Medium hadde rett! Min far er gjenfødt i Psalm

 Største komplimentet – Å se ut som mamma sier Kaia Gerber (18)

– Jeg pleide ikke se det i det hele tatt, men nå ser jeg på et bilde og må ta et sekund for å finne ut hvem av oss det er. Men det er det største komplimentet når noen sier at jeg er som mamma. Utover skjønnheten og det åpenbare, har hun alltid vært helten og rollemodellen min på grunn av måten hun behandler folk på og måten hun ser verden på. Det er jeg veldig takknemlig for, sa hun.

Model Kaia Gerber bærer en kreasjon fra motekolleksjonen Givenchy under Damemoteuka Høst / Vinter 2020/21 presentert i Paris, søndag 1. mars 2020. (Foto av Vianney Le Caer / Invision / AP)

For de som er i tvil

– Mamma er hun med føflekken.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Remembering #RichardAvedon, who shot me for my very first @VogueMagazine cover in 1987.

Et innlegg delt av Cindy Crawford (@cindycrawford)

Les også: Plastiske operasjoner er som dop, det gjør meg lykkelig

Kaia Gerber under Teen Vogue 13. årlige Young Hollywood Issue, Los Angeles, Amerika – 02. oktober 2015.
Foto av Matt Baron/REX