Christine Koht, før hun ble rammet av kreft. Nå er hennes kone Pernille Rygg alvorlig syk. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Del saken

Xstra har i flere omganger fulgt dramaet rundt den kreftsyke Christine Koht.

I januar i år offentliggjorde den folkekjære komikeren Christine Koht at hun er alvorlig kreftsyk. Siden den gang har hun holdt landet oppdatert på hvordan det går med henne under kreftbehandlingens løp, og flere sterke innlegg er blitt delt i sosiale medier.

Les også: Christine Koht overføres til spesialsykehus for rehabilitering

I oktober delte Koht imidlertid en gladnyhet med sine følgere på Facebook. Hun skulle overføres til en sengepost ved Sunnaas for rehabilitering.

Hele tiden har hennes kone Pernille Rygg vært en stor støtte, med hyppige besøk på sykehuset. Men nå kommer en trist beskjed fra Koht. Nå er det Pernille Rygg som har blitt alvorlig syk.

Koht skriver på Facebook:

Pernille som har vært så trygg så sterk så kjærlig og besøkt meg 2 ganger hver dag hele dette året ligger nå på Rikshospitalet og er alvorlig syk. Med en sterk immunreaksjon pga en farlig bakterie som har gitt henne nyresvikt. Jeg har ikke greid å skrive om dette før, for jeg har vært i sjokk i 3 uker.

Det flommer over av støtteerklæringer i kommentarfeltet. Til nå har over 4.500 kommentert.

Vi i Xstra-redaksjonen kan bare ønske begge to god bedring.