Charlize Theron i september 2018. Foto av Rob Latour/REX
Del saken

Skuespiller Charlize Theron avslørte nylig at hun oppdrar sin syv år gamle gutt som jente, ifølge Daily Mail.

– Jeg trodde hun var en gutt, helt til hun så på meg da hun var tre år gammel og sa:
«Jeg er ikke en gutt!»

Theron forklarer at hun forsøker å guide barna gjennom livet:

– Jeg har to vakre døtre, som alle foreldre vil jeg beskytte dem og se de blomstre. De ble født slik (…) det er ikke opp til meg å bestemme hvem de vil være. Min jobb som forelder er å feire dem, elske dem og forsikre meg om at de har alt de trenger for å være akkurat hvem de ønsker å være.

Charlize Theron med sønnen Jackson, kledd i en kjole. Skjermbilde fra video

Breitbart kommenterer:

Derfor tillater Theron at en gutt på tre år tar en avgjørelse som kan medføre risikabel medisinsk behandling, sosial utestengelse og mentale problemer, noe som sikkert vil sette fart i debatten om foreldre med feminine gutter eller maskuline jenter for lett dytter sine barn mot et liv som transkjønnet.

Et stort flertall av barn og unge som sliter med sin kjønnsidentitet ender opp med å akseptere sin kropp. Det er en fase som over 80 % vokser av seg, enkelte studier viser faktisk langt høyere tall enn dette.

Aktivister vil ta barna fra foreldrene

Allikevel argumenterer transaktivister for å ta barna fra foreldre som ikke aksepterer transaktivistenes «kjønnsbekreftende» strategi, som tilsier at alle som føler seg som det ene eller andre skal tilbys medisink behandling allerede før puberteten.

James Woods er en av få i Hollywood som ikke spiller på det politisk korrekte laget. Som denne tweeten fra 2017 viser:

Upopulære aktivister

Meningsmålinger viser at disse transaktivistenes politikk er svært upopulær, særlig blant kvinner og foreldre. Det er et stort flertall som ønsker at disse barna skal få god hjelp til å takle en problematisk situasjon med usikker kjønnsidentitet, men de avviser samtidig transaktivistenes løsninger som fokuserer kun på følelser og ikke på biologi.