Foto: MB Pictures/REX
Del saken

Popstjernen Britney Spears er innlagt på psykiatrisk klinikk. Årsaken skal være at hun er opprørt over sin fars sykdom.

Nettstedet TMZ rapporterer at Britney Spears (37) har sjekket inn på en psykiatrisk klinikk for en uke siden, og at årsaken angivelig er at hun er svært opprørt over sin far Jamie Spears’ sykdom, som ikke later til å b.

Jamie skal ha gjennomført to operasjoner for å rette opp i problemer i hans fordøyelsessystem. Den siste operasjonen skal ha funnet sted nylig, og Jamie skal ha fått komplikasjoner etter inngrepet. Problemene med helsen skal ha begynt sent i fjor. 

Les også: Norsk kjendisblogger gir ut bok: – Oppveksten min var et helvete

Måtte pause show

Ifølge TMZ skal Britney oppholde seg på den psykiatriske klinikken i 30 dager. 4. januar i år ble det proklamert at superstjernen setter showet «Birtney: Domination» i Las Vegas på pause i ubestemt tid, på grunn av farens helseproblemer.

– Jeg vet ikke en gang hvor jeg skal begynne med dette, fordi dette er så tøft for meg å si. Jeg skal ikke gjennomføre mitt nye show Domination. Jeg har gledet meg til dette showet, så dette ødelegger hjertet mitt. Men det er alltid viktig å sette familien din først… og det er beslutningen jeg måtte gjøre, skrev Britney i et Instagram-innlegg.

Hun skrev videre at faren var innlagt på sykehus, og at han risikerte å dø.