Stockholm, Sverige 20180307. Isabella Löwengrip "Blondinbella" kommer till galamiddag och prisutdelning på Berns när näringslivets mäktigaste kvinnor firar 20 år. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB scanpix
Del saken

Bloggeren Isabella Löwengrip, bedre kjent som Blondinbella, forteller at hun har blitt oppsøkt hjemme av kriminelle personer på jakt etter hennes ekskjæreste, skriver Expressen.

Eksen skal ifølge Löwengrip ha spekulert bort store beløp på aksjehandel for kundenes regning. Det dreier seg om flere titalls millioner. Löwengrip opplevde at biler parkerte utenfor huset hennes. Når hun sjekket bilnumrene, fant hun ut at dette var kriminelle som tidligere har blitt dømt for kidnapping.

Löwengrip avviser at hun har vært innblandet i ekskjærestens spekulasjoner. Han hadde et svært godt rykte i Sverige. Löwengrip forsto aldri at han spekulerte med andre folks penger.

Löwengrip har brutt med eksen, og sier hun føler seg redd:
– Jeg har vært i sjokktilstand i flere dager. Jeg har hatt et kriseteam rundt meg. Vi har hatt alt fra psykolog til bevoktning døgnet rundt. Og nå reiser vi fra Sverige for en tid.

Löwengrip sier hun har vært i kontakt med eksen, som fortalte at han var livredd og ikke regnet med å overleve. Ifølge Aftonbladet har også Löwengrips tidligere ektemann Odd Spångberg følt det nødvendig å flytte på seg. Spångberg er far til Löwengrips to barn.

Löwengrip skrev om på sin egen blogg 26. november at hun føler seg rundlurt av ekskjæresten.