Foto: REUTERS/Mario Anzuoni
Del saken

Beyoncés nye kleskolleksjon sammenlignes med uniformene ved et britisk supermarked.

I forrige uke publiserte artist og skuespiller Beyoncé Knowles (38) et bilde av sin kommende kleskolleksjon «Adidas x IVY PARK», som hun har laget i samarbeid med Adidas. Kolleksjonen skal ifølge Adidas selv være kjønnsnøytral, og inkluderer også sko og annet tilbehør.

Det gikk ikke lang tid før flere Twitter-brukere tok til tastaturet for å bemerke et særskilt trekk ved den kommende kolleksjonen. Den ligner nemlig til forveksling på uniformene til de ansatte ved supermarkedkjeden Sainsbury. Det melder Daily Mail.

Les også: Er Rihanna sammen med eksen igjen?

«Originalen»

Sainsbury er den tredje største supermarkedkjeden i Storbritannia. De selger alt fra matvarer til kjøkkenutstyr og elektriske duppedingser.

Kjeden selv er ikke uenige i fansenes vurdering. De har lagt ut et bilde på Twitter av en av sine ansatte iført uniformen, under tittelen «Originalen».

Utsolgt på seks minutter

Sett bort ifra kritikken, kan det se ut til at det ferske samarbeidet mellom Beyoncés Ivy Park og Adidas så langt har vært en suksess. På Twitter har Adidas skrevet at forhåndssalget var utsolgt på bare seks minutter. På nettsidene takker de også for mottagelsen.

Både «Destiny’s Child»-kollega Kelly Rowland (38) og Justin Biebers kone, Hailey Baldwin (23), er fotografert i stjernens nye kolleksjon. Dette er sannsynligvis ikke negativt for publisiteten.