Bette Midler var gjest under Variety's Power of Women i april 2019. Foto: Mark Sagliocco/Variety/REX/Shutterstock
Del saken

Skuespiller, sanger og aktivist Bette Midler angriper Melania Trump med et nokså smakløst dikt om blant annet penisen til Donald Trump.

Midler bruker mye av sin tid til å være en sterk kritiker av Trump og hans familie. Det siste utspillet kom i form av et dikt som ble publisert på Twitter:

Nok et eksempel på hvordan de progressive vil bidra til en mer dannet og inkluderende samtale, altså.

Ifølge Breitbart er dette ikke første gangen Midler angriper Melania. Hun har tidligere kommet med negative bemerkninger om Melanias kropp, og i november kalte hun Melania FLOTITS etter å ha funnet et gammelt bilde hvor Melania er avbildet lettkledd.

Bette Midler har også tidligere publisert et dikt på Twitter hvor hun drømte om at Mueller-etterforskningen skulle føre til at ikke bare Donald Trump, men hele hans familie, skulle henges «godt og høyt». Denne Twitter-meldingen ble senere slettet.

Ved en annen anledning måtte den selverklærte feministen Midler be om unnskyldning etter at hun sammenlignet det å bruke ordet kvinne med å bruke «the N-word». Hun har også kalt president Trump for morder.

Før Bette Midler ble Trump-hater på heltid hadde hun altså en karriere som skuespiller og sanger. Hun ble Oscar-nominert for hovedrollen i «The Rose» fra 1979. Midler er ellers kjent som et ikon for homobevegelsen under kjælenavnet The Divine Miss M.

Her et klipp fra Bette Midler som artist: