Foto: Nils Jorgensen/REX
Del saken

Med en fargerik stil og positiv innstilling har Baddie Winkle (90) tatt Instagram med storm. 

Baddie Winkle har 3,8 millioner følgere på Instagram, og er kjent for sin fargerike og ekstravagante stil. Damen er født i 1928, og oppdaget Instagram via sitt barnebarn, som la ut et bilde av bestemoren iført en kort denimshorts, t-skjorte med batikkmønster og sokker med cannabismønster. Siden har bestemoren hatt stor fremgang på den sosiale plattformen.

– Jeg har alltid kledd meg ungt, men var nok ikke helt klar over det før jeg fikk Instagram. Instagram hjalp meg å finne stilen min enda mer, sier Winkle i et intervju med MANREPELLER.

Les også: Maten som gir deg et bedre sexliv

Eksperimentering

Den fargerike stilen er ingenting nytt for den amerikanske 90-åringen. Hun har alltid likt å eksperimentere med farger og mønstre. 

– Jeg tror det å kle seg morsomt har fått meg til å føle meg bedre. Du vet, jeg er 90 år gammel. Jeg vet det i hodet mitt, men jeg vet ikke hvordan man egentlig skal føle seg når man er 90. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal oppføre meg annerledes enn noen som er 30. Jeg er bare meg selv hver dag. Jeg vet ikke om noen annen måte å være på.

Sterke farger og lekne mønstre

Baddie Winkle er ikke fremmed for iøyenfallende mønstre, sterke farger, magetopper, eller knæsj leppestift. Den særegne stilen hennes har fanget manges oppmerksomhet, og blant annet skaffet henne et samarbeid med Sephora.

– Ikke bry dere om alder – jeg tror ikke på alder. Hvis du føler deg som 25 men du er 50, så kler du deg som om du er 25. Alder er kun et tall, jeg tror virkelig på det.