Illustrasjonsfoto: REX
Del saken

En eldre kvinne fra New York hevder hun er avhengig av datingapper, at hun har sex tre ganger i uken, og at hun aldri blir avvist.

Skilte Hattie Retroage (82) fra New York har snakket ut om sitt sexliv, og om menn på hennes egen alder, som hun mener er dårlige i sengen. På tross av sin høye alder forteller hun at hun ikke har noe problem med å tiltrekke seg langt yngre menn. Faktisk hevder hun at hun aldri har møtt en mann som ikke vil ha sex med henne. Dette skriver the Mirror.

– Jeg forteller dem i forkant at jeg må møte dem for kjemi. Vi går ut for en drink, og om kjemien er riktig drar vi til min leilighet, og om den ikke er det bare forlater vi hverandre, sier kvinnen til the Daily Star. 

Les også: Sexlivet etter en fødsel

Skilte seg på 80-tallet

Etter at hun skilte seg fra sin eksmann i 1984, da paret var i 50-årene, begynte hun å date igjen, men fant raskt ut at menn på hennes egen alder ikke var det hun ville ha. 

Hun bestemte seg for å legge ut en annonse der hun forespurte seksuelle møter med menn under 35. Hattie Retroage hevder at hun siden ble «bombardert av tilbud».

Aktivitet

Hun mener at kvinner som vil følge i hennes fotspor må praktisere det å «elske og ære» egen kropp, og holde den aktiv etter overgangsalderen.

Hatties datter Rama (53) støtter morens valg av livsstil, mens hennes sønn Josh (57) er bekymret for hvilken innflytelse bestemoren kan ha på barnebarna sine. 

– Min sønn og hans kone hater det – de har to sønner som er på college, og de vil ikke la dem lese mine verk om sex, sier 82-åringen.