Céline Dion. (Photo by Alice Chiche / AFP)
Del saken

28. august 2020 kommer Céline Dion (51) til Norge, og skal holde sin første konsert på norsk jord på 24 år.

Turneen til Dion heter «Courage World Tour» og har lagt opp til konsert i 100 byer verden over, konserten i Norge skal avholdes på Telenor Arena i Bærum.

«Endelig kan vi dele den gledelige nyheten om at legenden Céline Dion kommer til Norge», skriver konsertarrangør Peer Osmundsvaag i All Things Live Norway i en pressemelding.

Billettsalget starter 1. oktober

«Courage World Tour» inspirert av ektemannen

For tre og et halvt år siden mistet Céline Dion ektemannen René Angelil, som døde av kreft. Dødsfallet var svært tøft for den franskkanadiske sangerinnen som hadde tilbrakt hele livet voksne liv sammen med Angelil. Kort tid etter døde broren hennes av kreft. 

Navnet på hennes turné er inspirert av alt hun har vært gjennom de 4 siste årene. Men før den tøffe tiden ble en realitet for den verdenskjente superstjernen, ble hun mor til tre sønner som hun fikk med sin avdøde mann. Tvillingene Eddy og Nelson og storebror Rene-Charles

Credit: Shutterstock editorial Fotograf: Rex

– Vi går alle gjennom mye i løpet av et liv, enten det innebærer å miste noen, bli syk, å måtte kjempe mot noe, eller andre ting vi blir servert på livets vei. Jeg mener selv at jeg har opplevd mye, men livet har gitt meg verktøy til å finne min indre styrke – og å finne motet til å komme meg videre, uttalte Dion.

Stjernen har ved flere anledninger uttrykt sin udødelige kjærlighet til sin avdøde mann.