Foto: Espen Solli/TV2
Del saken

Det er duket for sesongens siste kveld på låven i TV2s «Hver gang vi møtes» lørdag 29. februar. Artistene får velge en låt de selv vil synge, som har en historie og som har betydd noe spesielt for dem.

For Linna Dale var en av feriene i ungdomstiden rundt i Europa med familien i en ombygd varebil noe hun husker med glede.

En låt gikk igjen under turen med familien i bilen og det var «13 Humler» med Vamp.

I tillegg blir det også en vakker duett sammen med Odd Nordstoga for Linnea hvor hun velger å synge på tinndøl dialekt, melder Grappa Musikkforlag.

Chris Holsten velger en låt som han og hans søster har fremført mange ganger både i konfirmasjoner og til fest, mens Frida Ånnevik hyller sin fars visekunst i en vakker låt skrevet av han, og Tuva rocker på låven til i kjent stil.

Morgan har invitert «Onkel P» for å sette stemningen for festen og låten han skal fremføre, og sist men ikke minst: Aslag Haugen har invitert Hellbillies til låven for å avslutte festen og en fantastisk sesong av «Hver gang vi møtes».

Niende sesong

I 2020 er «Hver gang vi møtes» inne i sin niende sesong, og dèt med en helt spektakulær gjesteliste.

I årets utgave er det Aslag Haugen (Hellbillies), Linnea Dale, Chris Holsten, Magnus Clausen (Morgan Sulele), Frida Ånnevik, Tuva Syvertsen (Valkyrien Allstars), og ikke minst Odd Nordstoga har flyttet inn på Kjærnes gård i Våler i ti dager.

Sangene kan du høre allerede nå.

Hør musikken fra den siste dagen her!

Dette blir sunget i kveld:

  • Chris – «You’ve Got A Friend»
  • Odd og Linnea – «Om du reiste din veg (Om Du Lämnade Mig Nu)»
  • Linnea – «13 humler»
  • Tuva – «Du kan ikke eie meg»
  • Frida – «Kvite svaner»
  • Morgan m/ OnklP – «Helt ærlig»
  • Hellbillies – «Runnin’ Down A Dream»