Foto: REUTERS/Peter Nicholls
Del saken

Angelina Jolie snakker i et intervju ut om endringene hun har vært gjennom de siste årene.

Angelina Jolie (44) og Brad Pitt (55) falt for hverandre i 2004, da de møttes under innspillingen av filmen «Mr. & Mrs. Smith». De ble raskt et av Hollywoods favorittpar. Det overrasket mange da paret i 2016, etter kun to års ekteskap, valgte å gå fra hverandre.

Nå snakker Jolie ut om forholdet, i et intervju med Harper’s Bazaar, der hun forteller om sine egne erfaringer.

– Kroppen min har vært gjennom mange endringer det siste tiåret, spesielt de siste fire årene, og jeg har både synlige og usynlige arr som viser dette. De usynlige er vanskeligere å hanskes med. Livet tar mange vendinger, sier hun, og fortsetter:

– Noen ganger blir man såret, man ser de man elsker bli såret, og du kan ikke være så fri og åpen som hjertet ditt ønsker. Det handler ikke om gammelt eller nytt, men jeg kan føle at blodet begynner å renne i årene mine igjen, deler hun, uten å utdype hva disse arrene kommer av.

Finner seg selv

I 2013 fjernet Jolie begge brystene, på grunn av redsel for kreft. Nå kan hun imidlertid fortelle at hun har begynt å finne tilbake til seg selv.

– Barna mine vet hvem den ekte jeg er, og de har hjulpet meg med å både finne og omfavne styrken min igjen. De har hatt det tøft, de også. Jeg har lært fra deres styrke. Som foreldre oppfordrer vi barna våre til å være den de er og at de skal følge hjertet sitt, og når de ser på oss må vi gjøre det samme, mener filmstjernen.

Bitter strid

Brad Pitt nevnes ikke med navn i intervjuet, men omtales likevel mellom linjene. Jolie røper blant annet at hun egentlig ønsker å flytte fra USA, men at hun foreløpig må bo der barnas far har bestemt seg for å bo.

Det har pågått en bitter strid mellom Pitt og Jolie, og skilsmissen har stadig blitt utsatt. Jolie har tidligere fortalt at hun ble lei av at det tok så lang tid. I april i år ble det imidlertid kjent at de offisielt sett er single.