Alexander Skadberg fra 71 grader nord. Foto: TVNorge / Discovery
Del saken

Alexander Skadberg (26), kjent fra «71 grader nord» på TVNorge, har fått seg kjæreste. Dette forteller han på Instagram.

«Hvis du er heldig nok til å ha henne, bør du aldri la henne gå. Hun er bare så fantastisk, og bør bli verdsatt. Nora er vidunderlig»

Hans nye kjæreste heter Nora og er 51 år gammel, altså nesten dobbelt så gammel som Alexander.

– Jeg har alltid vært åpen om at alder ikke har noe å si. Det har aldri spilt noen rolle for meg. Nora er barnslig, ungdommelig, konkret og kreativ, og da er jeg egentlig fornøyd, sier han til Se og Hør.

Alexander sier også at han selv ble tidlig voksen, på grunn av sine livserfaringer. Han har nok en tøff bakgrunn. Barnevernet grep inn da han var 13 år. Alexander har sagt til Bodø Nu at dette trolig berget livet hans.

Han har 150 reisedøgn i året i jobben som foredragsholder og skuespiller, tidligere jobbet han på en barnevernsinstitusjon. Det var i jobbsammenheng han traff sin nye kjæreste.

– Jeg ble så fascinert av øynene hennes. Hun har helt unike øyne. Så da ble det sånn, sier han.

− Vi har ikke vært offentlige om det før i dag, da vi rett og slett har følt på at det har vært litt viktig. Jeg er litt rundt i media, så vi har tenkt at det har vært lurt å vente litt.

Ikke første gangen

Dette er ikke første gangen Alexander er på TV-skjermen i et realityshow, og heller ikke første gangen han faller for en dame mange år eldre enn seg selv.

I 2014 deltok han på TVNorges storsatsning «Den siste viking». Samme år fortalte han om sin kjæreste og samboer Nina Ann Forsfjord. Alexander var da 20 år, og Nina 44. Paret hadde da vært kjærester i to år.

– Mange synes det er fint av meg å vise at dette faktisk er mulig. Jeg vet jo ikke hva folk sier bak ryggen min, men det driter jeg i, sa Alexander den gangen.