Illustrasjonsbilde: Pixabay.com
Del saken

De danske bladene M! og Woman spurte i 2014 fem hundre av sine kvinnelige lesere om hvilke fantasier som tente dem mest. 

Noen av fantasiene er helt standard, mens andre kanskje vil heve noen øyenbryn. Det er likevel viktig å huske på at det ikke er alle fantasier man ønsker å leve ut. 

Side 3 har rangert resultatene etter prosentvis oppslutning, fra 1-14.  

Her er de 14 mest vanlige sexfantasiene hos kvinner:

 1. Sex med kjærestens beste venn

Hele 15 prosent av kvinnene innrømmer at de fantaserer om å forføre kjærestens bestevenn. Det er ingen grunn til å gå i lås av den grunn, det forblir som oftest med fantasien. 

 1. Sex foran kamera

Denne fantasien er forbehold kvinner i trygge forhold, så det er ingen grunn til å vippe ut mobilkameraet under neste one night stand. 

 1. Analsex

På 12. plass finner vi analsex. Hele 16 prosent av kvinnene krysset for denne fantasien. 

 1. Sex med eksen

En av fem kvinner krysset av for at de fremdeles fantaserer om sex med sin eks-kjæreste. Det betyr likevel ikke at hun savner sin eks. 

 1. Dominatrix  

Ja, du leste riktig. Hun fantaserer om å dominere deg! En av kvinnene i undersøkelsen la til følgende kommentar med sin avkryssing: «Kunne virkelig godt tenke meg å binde ham fast til en stol, komme inn døren og strippe for ham, kjærtegne ham helt uten å røre pikken hans. Gjøre ham mer tent uten egentlig å røre ham, til han er nær ved å eksplodere.»

 1. Voldtektsfantasier

Det er fler enn man skulle tro som går med fantasier rundt voldtekt, faktisk mer enn en av fire. Det er likevel viktig å understreke at dette dreier sex om en sexfantasi, ikke et ønske. Voldtektsfantasier handler først og fremst om dominanse, noe som også understrekes av en kvinne i undersøkelsen: «Jeg tenner virkelig på tanken om dominans, for eksempel i forbindelse med en «voldtekt». Tanken på at jeg er liten og uskyldig, og at min sexpartner behandler meg akkurat som han har lyst til, tenner meg veldig.»

 1. Sex med en annen enn kjæresten 

Av de spurte kvinnene svarte 27 prosent at de fantaserer om å ha sex med en annen mann eller kvinne enn kjæresten sin.

 1. Sex med en kollega eller studiekamerat

Fantasier om kollegaer eller studiekamerater følger 28 prosent av de spurte kvinnene. 

 1. Trekant 

En av tre fantaserer om ha med en ekstra kvinne eller mann i sengen. «Det mest spennende ville være å ha sex med min knullekompis og en annen jente samtidig. Hvor den andre dama og jeg gjør alt hva vi har lyst til, og han er i sentrum hele tiden», skriver en av kvinnene

 1. Sex med en fremmed

Vi har vært gjennom ekskjæresten, kollegaer og hubbys bestevenn, men faktisk er det slik at 37 prosent også fantaserer om å ha sex med en vilt fremmed.  

 1. Trekant med menn

Opp mot halvparten, altså 40 prosent, av kvinnene fantaserer om trekantsex med to menn. 

 1. Sex med en kvinne 

Like mange som kunne tenke seg trekant med to menn, melder at de fantaserer om sex med ei venninne eller en annen kvinne. 

 1. Sex på offentlig sted

Den pirrende følelsen av å kanskje bli oppdaget midt i nytelsen er det hele 62 prosent som drømmer om. Nedturen er vel kanskje den saftige boten man risikerer, eller er det en del av fantasien mon tro? 

 1. Å bli dominert 

Fifty shades of grey, både i sin litterære og filmatiske form, tok kvinnelige befolkningen med storm i 2015. Men allerede i 2014 svarte 62 prosent at de drømmer om at mannen skal ta kontrollen. Kast pusehåndjernene og finn fram mannligheten – for det er den hun vil se!