Skjermdump fra video. Marjorie McCool og Kyle Jones.
Del saken

Marjorie McCool og Kyle Jones deltar i Extreme Love, et nytt reality–konsept som fokuserer på merkelige fetisher. Marjorie fra Florida har datet Kyle Jones i fem år, og oldemoren legger i programmet ut om sitt fantastiske sexliv. 

– Det er fantastisk å date en som er yngre enn seg. Det får en til å føle seg levende igjen. Den fysiske delen av forholdet er fantastisk. Jeg forbløffer meg selv, han forbløffer meg, jeg liker det. Ingenting er bedre, sier Marjorie til The Sun.

Kyle skjønte allerede som 12–åring at han ble tiltrukket av eldre damer:
– Alle er skrudd sammen forskjellig. Noen tenner på brunetter eller blondiner, store kvinner, tynne kvinner, ulik etnisk bakgrunn. Jeg tenner på eldre damer.

Han har hatt flere romanser med bestemødre over 70 år. Han er ikke monogam, og dater flere ulike eldre damer samtidig. Mange er kritiske, og anklager ham for å bare være ute etter penger, men Kyle benekter dette: – Jeg gjør dette fordi jeg liker det.

Overraskende nok får Kyle full støtte fra sin mor:
– Kyle sier eldre damer er mer modne, de er noen han kan sitte å prate med. Det er sånn han liker det, ingen tar skade av det og etter min bør ikke dette være noe andre skal bry seg om.

Kyle sier han kan tilby de gamle damene en annerledes opplevelse, i motsetning til en eller annen «død gammel gubbe» som lærte å behandle kvinner for 50 år siden. Kyle kan tilby eventyr og morsomme opplevelser.

Du kan lese mer om noen av de andre deltagerne og deres spesielle sexliv her. Nedenfor kan du se en kort film av Marjorie og hennes «toyboy» Kyle.