Del saken

Er du kvinne og sulten på mer orgamse i livet, er disse stillingene til deg.

Sliter du med å oppnå orgasme under samleie? Fortvil ikke, det finnes løsninger som kan bidra til å gi deg noen svært gode opplevelser med partneren din.

De aller fleste kvinner er avhengig av klitorisstimuli for å oppnå orgamse under samleie. Maria K. Ebbestad, presseansvarlig hos Kondomeriter, forteller til kk.no at sexstilling har stor betydning for sannsynligheten til å oppnå orgamse.

– Man kan ikke få gjentatt det mange nok ganger at 75 prosent av alle kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme under samleie – det betyr at «inn- og ut-sex» ikke holder, forteller Ebbestad til kk.no

Pumpesex er med andre ord ikke nok. Stillinger som legger til rette for stimuli av klitoris er nødvendig og øker derfor sjansen for orgasme betraktelig.

Ta ansvar 

Det er viktig å huske på at partneren din ikke kan gjette seg fram til hva du liker. Det kan ikke understrekes nok at vi er ansvarlige for vår egen orgasme.

Vær åpen med partneren din og fortell han hva du ønsker og hva du liker. Sannsynligheten for å oppnå orgasme øker ikke ved å være beskjeden.

Her får du 5 gode grunner til å legge beskjedenheten på hylla.

5 stillinger som gir klitorisstimuli 

8-tallet

Misjonæren er mange kvinners favoritt, men den kan med fordel spices opp litt. 8-tallet oppnås ved at han beveger seg opp og ned, mer enn inn-og-ut. For en ekstra vri kan hun legge knærne over partnerens skuldre og la han løfte bekkenet hennes for litt ekstra friksjon.

Foto: Shutterstock.com

Cowgirl

Fordelen med å være på topp er at hun har kontrollen. Her får også partneren en gylden mulighet til å gi en hjelpende hånd for å skape klitorisfriksjon.

Foto: Shutterstock.com

Skje

Skje er en fantastisk stilling av flere årsaker. Først og fremst stimuleres klitoris mer når penis tas inn bakfra. Samtidig kan kvinnen hekte det ene beinet over hoften til partneren sin for fri tilgang til ekstra stimuli ved hjelp av hender. Hvem takker vel nei til dobbel klitorisstimuli?

Foto: Shutterstock.com

Cowboy

La han være på toppen. Stillingen utføres ved at hun ligger på ryggen med beina samlet, mens sitter på toppen med beina på utsiden. Denne stillingen skaper masse friksjon når han penetrerer fordi dybden på penetreringen forkortes og penisskaftet gnis mot klitoris.

Stillingen kan også reverseres: At han ligger med spredte ben og hun med samlede ben på toppen.

Foto: Shutterstock.com

Sittende

La han sette seg, enten med beina under seg eller rett frem, hun setter seg deretter oppå han med beina på hver sin side. Her er det potensial for både intense skyve-bevegelser og pumping. Ekstra pluss for muligheten til klining, omfavnelse og øyekontakt.

Foto: Shutterstock.com