REUTERS/David Moir
Del saken

Dette er en morsom oppramsing av regler som vi menn mener kvinner må følge for at mannen skal være fornøyd. Mye hentet fra Sosialnytt:  

1: Toalettsetet er bevegelig! En voksen jente klarer vel å legge det ned? På samme måte som vi gutter alltid må løfte det opp?

2: Hvis du har et problem og ønsker en løsning, kan du komme til oss. Ønsker du å «prate om det» eller få sympati, besøk en venninne.

3: Hvis en hodepine varer i 17 måneder er det et problem. Ring legen!

4: Alt vi sa for et halvt år siden er ikke et argument i en krangel vi har i dag. Du kan kun benytte deg av dumme ting vi har sagt de siste syv dagene.

5: Hvis du ikke vil kle deg som en undertøysmodell, kan du ikke forvente at jeg opptrer som en stjerne i en såpeopera.

6: Shopping er IKKE en en fellesaktivitet. Hvis du vil shoppe, la mannen gå på puben imens. Å kjøpe en øl er shopping også, bare mye billigere.

7: Når du gråter er det psykisk utpressing!

8: Si hva du vil. Hint funker ikke på menn. Subtile, tydelige eller innlysende hint har et viktig fellestrekk: DET VIRKER IKKE PÅ MENN! Så si hva du egentlig vil.

9: Det er helt akseptabelt å svare ja eller nei på ethvert spørsmål. Noen ganger funker det også med et ydmykt vet ikke.

10: Ikke spør meg om du er feit. Hvis du må spørre, så vil du ikke høre det ærlige svaret.

11: Hvis noe jeg sa kan tolkes på to måter, så bør du velge den tolkningen som ikke gjør deg sint, siden det alltid stemmer overens med hva jeg egentlig mente.

12: Enten be meg om å gjøre noe, eller fortell spesifikt hvordan jeg skal utføre en oppgave. Ikke begge deler. Hvis du vet best selv hvordan, så gjør det selv!

13: Columbus spurte ingen om veien. Det gjør ikke jeg heller.

14: Farger er ikke frukt. Når du skal forklare hvilken farge du ønsker i f.eks. stua eller på den nye sofaen, må du vite at vi ikke bryr oss, og at «fersken» ikke er en farge. Bruk heller Windows standardoppsett for farger hvis du skal plage oss med fargevalg (igjen: vi bryr oss ikke).

15: Hvis det klør, så må det bli klødd. Ikke be oss om å slutte.

16: Hvis jeg spør om noe er galt, og du svarer «ingenting», så vil jeg ta deg på ordet. Selv om jeg vet du lyver. Det er bare ikke verdt bryet….

17: Hvis du har et spørsmål du ikke vil ha et ærlig svar på, så får du et svar du ikke vil ha.

18: Når vi skal ut et sted, så er alt du har på deg fint. Alltid! Uten unntak, så ikke spør oss.

19: Ikke spør om hva jeg tenker på. Du vil ikke høre svaret.

20: Du har nok av både sko og klær.

Og hvis du blir sur av dette, så sover jeg på sofaen i natt. Det er som å dra på camping.