Blomster er alltid en sikker vinner. Pixabay. Foto: aliceabc0
Del saken

For å forføre en kvinne, trenger du ikke overøse henne med gaver. Her er 20 tips fra Msn livsstil som garantert smelter enhver kvinnes hjerte. De passer kanskje ikke for rabiate feminister, men slike er tross alt i klart mindretall blant kvinnene.

Hold døren åpen for henne
Dette en en enkel, men oppmerksom gest fra en fremmed som du gjerne kan fortsette med etter at du ha inngått et forhold. Hvorfor ikke åpne døren for kjæresten din?

Vær glad i katten hennes
Merkelig nok er kvinner som har katt veldig opptatt av at menn liker katten vår. Kos med katten, tilby å passe den mens hun er opptatt. Det samme gjelder for hunder eller andre kjæledyr.

Ta vare på henne
Er kjæresten din syk? Ta vare på henne. Tilby varm te eller en lindrende hjemmelaget suppe. Legg en kald klut på pannen hennes hvis hun har hodepine eller feber. Alle – både kvinner og menn – liker omsorg når de ikke føler seg så bra.

Syng
Uansett om du er flink eller tonedøv, at du tør synge utstråler selvtillit og viser at du ikke tar deg selv for alvorlig. Hvis du er blant de kreative og musikalske, er det ingenting som slår at du faktisk skriver en sang til henne!

Pass på at du lukter godt
Men alt med måte. Først og fremst: vær ren og nyvasket til enhver tid. Så en anelse cologne på halsen eller brystet. Bare en anelse…

Beskyttelsesinstinkt
Genetisk og historisk sett har kvinner vært på jakt etter menn som kan beskytte seg selv og barna. Dette instinktet finnes naturlig i kvinner også i dag. Pass på henne i trafikken, vis henne at hun kan stole på deg i en krisesituasjon.

Dans
Mange kvinner elsker en man som kan danse. Nok en gang handler det ikke om å være proff, men at du er villig til å prøve. Dette tipset gjelder selvsagt kun for de kvinner som er glad i å danse. Ikke dra en ufrivillig partner ut på dansegulvet!

Stå opp tidlig
Alle elsker å sove lenge i helgene. Pass på at du tar din del av ansvaret for å stå opp tidlig, servere kaffe på sengen og ordne en deilig søndagsfrokost. I forenklet utgave kan dette med hell også være en super overraskelse på en vanlig grå hverdag.

Gi henne en massasje
Å ta seg tid til en skikkelig massasje som varer mer enn to minutter vil slå svært godt an. Særlig når det skjer uoppfordret, kanskje bare fordi du skjønner at hun er sliten eller stresset etter jobben.

Kjærlighet til barn
Siden mannens historiske rolle har vært å beskytte familien, er det veldig tiltrekkende å se en mann som koser med og tar vare på en baby.

Ta hånden hennes
Kvinner blir sjarmert av en mann som tar hånden hennes og kjærtegner den på et offentlig sted. Det er en erklæring til omverdenen om at dere hører sammen.

Lag mat
Det er svært forførende når mannen tar seg av hele middagen, og hvis han samtidig finner frem to glass god vin slik at du kan slappe av ved kjøkkenbordet mens dere snakker sammen. Mens han lager mat. Tar han oppvasken etterpå er det vanskelig å ikke bli sjarmert.

Lek med håret hennes
De fleste kvinner elsker det, enten det er når man ser film eller er i ferd med å sovne. Det er en spontan gest og et tegn på kjærlighet.

Overrask henne på jobben
Hva om du sender en bukett blomster til kontoret hennes uten noen spesiell grunn? Eller at du stikker innom ved arbeidstidens slutt og tar henne med ut på en bedre middag. Garantert suksess!

Hold rundt henne
Hold rundt henne, løft henne opp. Dette gir henne en trygghetsfølelse og nok en gang spiller evolusjonen inn. En enkel men romantisk handling.

Kyss henne i nakken
Små kyss på nakken er en klar favoritt, særlig når det kommer overraskende. Det er uimotståelig!

Overgå deg selv
Dette handler om å gjøre noe ekstraordinært for å dekke et behov hos kvinnen. Det kan være hva som helst, men det må kreve en viss innsats fra din side, og må være noe kvinnen setter stor pris på.

Lik musikken hennes
Eller lat som du liker den. Mange menn er svært bestemte på hvilken musikk som er bra eller dårlig. La henne bestemme musikken på en lang biltur uten å klage. En liten gest som koster lite, men betyr mye.

Vis følelser
Det er greit å vise følelser, også for menn. Det handler ikke om høylytt gråt, men om å diskré tørke vekk en liten tåre fra øyekroken under en rørende film, eller et følelsesladet sportsøyeblikk.

Skriv til henne
Skriv en beskjed til henne med noen kjærlige ord, send en koselig tekstmelding eller til og med et gammeldags brev. Det vil overraske og bli tatt svært godt i mot.