Illustrasjonsbilde. Alexas_Fotos/Pixabay
Del saken

MSN Livsstil har laget en liste over daglige vaner som vil gi deg et bedre liv. Livsstilsiden anbefaler at du pusser tennene og bruk tanntråd. Dette er viktig, fordi det bevarer tannhelsen. Å være plaget av tannverk er rett og slett ikke godt og påvirker ditt velvære i hverdagen.

Andre råd er å se deg selv i speilet mens du smiler. Det gir faktisk bedre humør. Det anbefales også å skrive ned dagens viktigste oppgaver, re senga med nytt sengetøy, mediter, vær takknemlig, hør på en podcast og kle deg opp.

MSN anbefaler videre at du prøver noe nytt, minst en gang i uka. Gå bort til en ukjent person på biblioteket, snakk i store forsamlinger, osv. Gjør noe som er ute av din komfortsone, og du vil få bedre selvtillit og vokse som person.

Det er ikke bra for stressnivået å ha så mye rot rundt seg. Hold omgivelsene dine ryddig, og det vil gi bedre tid og mindre stress, lyder et annet råd.

Et annet tips går ut på at du gjør noe helt nytt. For eksempel, lær deg et nytt språk eller sykle en annen rute til jobben. Det vil gjøre deg til en bedre og mer nysgjerrig person, som igjen gir økt selvtillit i hverdagen.

Et veldig viktig råd er å tørre å si nei. Tenk mer på deg selv og dine personlige målsetninger. Det er ikke alt du bør være med på.