Skjermbilde: YouTube
Del saken

Og det med Norges beste trenere, i din egen stue.

Etter at Kina slapp ut et virus som forårsaket en global pandemi har vår hverdag blitt brått forandret. Det meste har blitt stengt, og det også treningssentrene. En blir sittende hjemme, og har vansker med å kommer seg opp fra sofaen.

Men det finnes løsninger, en kan trenere interaktiv. Personlige trenere kommer hjem til deg, gjennom nett og bidrar til at du får et dytt til å komme igang.

Naardic er Norges største og beste online treningsstudio. Der kan en bli instruert av kjente trenere slik som Olaf Tufte,Yngvar Andersen, Ole Petter Hjelle, Francesca Golfetto og Annema Refsnes.

Les også: Treningstips for de som er 40, 50 og 60 år

De får deg i gang med alt fra kondisjon, styrke, løpetrening og kampsport til yoga, dans, vektkontroll, pluss 60 og mye annet.

Stallen av trenere tilbyr også korte økter, såkalt pausegym, som er blitt svært populært både på hjemmekontoret eller på arbeidsplasser.

– Vi lanserte Naardic med tre personlig trenere i august 2020. Interessen for interaktiv trening har vært overveldende; på et drøyt halvår har vi fått flere tusen medlemmer. Vi har økt til 30 trenere, og flere spennende instruktører er på vei inn, sier treningskjendis og Naardic-gründer Yngvar Andersen til Nettavisen.